Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 2 common:people_all_forms

Тиждень початкових класів 2019 рік

Date: 12 лютого 2019 о 10:34, Refreshed 12 лютого 2019 о 11:25
130 views

Звіт про проведення

Тижня початкових класів в Проїжджанській ЗОШ І-ІІ ступенів

Реалізація основних завдань у рамках тижня:

 Активізація методичної роботи, розвиток творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів;  створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів;

 обмін педагогічним досвідом. спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. При складанні плану заходів вчителів рахували побажання та інтереси дітей. Для цього ми організували «Ярмарку цікавих ідей» і в кожному класі «Скриньку побажань». Для учнів було дуже важливо те, що вони були ініціаторами якоїсь вікторини, конкурсу чи гри.

Понеділок Інтелектуальна гра «Чомучки»

Розпочався тиждень ознайомленням учнів з планом проведення тижня. Діти були налаштовані на творчий підхід до отриманих завдань та активну участь у всіх запланованих заходах. Цього дня було організовано гру – конкурс «Дай оригінальну назву предмету» та конкурс «Пантомімо»(в якому показали українські народні прислів’я.)А учні 1-2класів малювали свою мрію і розповідали про неї.

Вівторок Вікторина «Magic English»

Вівторок поєднав заходи під темою „Таланти початкової школи“. Учні 1- 4 класів із-за доволенням взяли участь у конкурс читців. Своїми знаннями та  артистизмом  діти зворушили присутніх і показали, що вони справжні знавці англійської мови і гордіст своєї країни. Мета цього заходу: виховувати у дітей почуття, що мова інших народів потрібна для розвитку і що українські учні- це гордість своєї країни; розвивати вміння уважно слухати вчителя, виразно читати вірші, сприяти розвитку у дітей акторських здібностей. Також було проведено гру «Юні таланти», де діти вивчали англійські народні ігри.

 

Середа «Літературно-мовознавча вікторина»

Гребенюк А.В., класний керівник 3 класу та Шепітько І.В., класний керівник 4 класу, підготували та провели  конкурс читців «В гості казка завітала», під час якої учні залюбки пригадали народні казки, збагатили свій читацький досвід, творчу уяву. Школярі із задоволенням відповідали на запитання, розгадували ребуси і кросворди, спробували самостійно складати загадки. Змістовною та захоплюючою булла віртуальна подорож по всіх куточках нашої держави під назвою «Сім чудес України».

Четвер  «День чарівної лабораторії»  «День веселої естафети»

Школярі проявили свої творчі здібності у дослідницькій діяльності в якій брали активну участь. Із-за доволенням проводили досліди разом з вчителем робили висновки. Також було проведено з учнями 3-4 класів «Веселі естафети,» в яких учні грали в м’яча,крутили чарівне коло та розважалися на свіжому повітрі.

П’ятниця «День юних спортсменів»

Весело пройшов День юних спортсменів. Ранок розпочався із руханки для учнів початкових класів. На всіх уроках відповідно до нормативів проводилися фізкульт хвилинки в цікавій формі. В режимі дня проведено заходи, що яскраво відобразили спортивний настрій та фізичну підготовленість учнів, спритність, швидкість та вправність у виконанні поставлених завдань: розучування народних ігор, організовано веселі розваги на свіжому повітрі, спортивні змагання «Сильні, сміливі, спритні». У змаганнях «Сильні, сміливі, спритні» діти змагалися в спритності, силі та швидкості в естафетах, а перемогла – дружба. Завершився Тиждень початкової школи Святковою лінійкою, на якій відбулося підбиття підсумків тижня, нагородження переможців. Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші. Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!

Comments:
Only authorized users can leave comments.